Huntink bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw. wanneer u kiest voor een aanbouw creëert u veel meer ruimte in uw woning voor een extra slaap/hobby kamer of ruimte voor die grote droom keuken. 

Onze aanbouwen worden veelal uit prefab elementen opgebouwd. dit is een methode waarbij een aanbouw uit prefab elementen op locatie word opgebouwd. Dat betekend dat het casco zeer snel is opgebouwd. Toch word ieder gevelsteen afzonderlijk gelegd. Zodat het perfect aansluit op uw woning. De betonvloer word in het werk gestort, de binnenmuren en het dak bestaan uit prefab HoutSkelet Elementen. Er kan gesproken worden over echt vakwerk.

Enkele voordelen van een Prefab Elementen aanbouw zijn bijvoorbeeld dat de lijn en stijl van uw woning mooi door lopen. De afwerking gebeurt op locatie. Daardoor zal de aanbouw vanaf het eerste moment goed passen bij de bestaande bouw. Daarnaast is het flexibel. dat geeft u de mogelijkheid tot eigen inbreng. 

De aanbouw kan geheel naar wens gemaakt worden door de keuze uit vele soorten verschillende materialen. Denk hierbij aan de kozijnen in kunststof , aluminium of hardhout. Maar ook de gevelbekleding kan in steen, kunststof of hout worden uitgevoerd.

Dit betekend dat u bij ons terecht kunt voor maatwerk en kunt u rekenen op excellente service. Wij luisteren graag naar al uw (bouw) wensen en geven een passend advies. Voor zowel particulieren als bedrijven is onze service een uitkomst.