Huntink bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw/uitbouw wanneer u kiest voor een aanbouw creëert u veel meer ruimte in uw woning voor een extra slaap/hobby kamer of ruimte voor die grote droom keuken. 

Onze aanbouwen worden op traditionele wijzen opgebouwd. dit is een methode waarbij een aanbouw/uitbouw geheel op locatie word gebouwd. Dat betekend dat iedere steen afzonderlijk word gelegd. De betonvloer word in het werk gestort, de binnenmurenbestaan uit klakzandsteen blokken. Er kan gesproken worden over echt vakwerk. Om een traditionele aanbouw goed te verzorgen is er tijd en aandacht nodig. Toch kunnen wij door onze jarenlange ervaring en efficiënte manier van werken een aanbouw in korte tijd realiseren. 

Enkele voordelen van een traditionele aanbouw zijn bijvoorbeeld dat de lijn en stijl van uw woning mooi door lopen. Daardoor zal de aanbouw vanaf het eerste moment goed passen bij de bestaande bouw. Daarnaast is het flexibeler, dat geeft u de mogelijkheid tot eigen inbreng. Er zijn immers geen vaste delen waar men rekening mee hoeft te houden.

De aanbouw kan geheel naar wens gemaakt worden door de keuze uit vele soorten verschillende materialen. Denk hierbij aan de kozijnen in kuststof, aluminium of hardhout. Maar ook de gevelbekleding kan in steen, kunststof of hout worden uitgevoerd.

Dit betekend dat u bij ons terecht kunt voor maatwerk en kunt u rekenen op excellente service. Wij luisteren graag naar al uw (bouw) wensen en geven een passend advies. Voor zowel particulieren als bedrijven is onze service een uitkomst.