Ontdek hoe Betaalbaar een dakkapel kan zijn.

 

Een dakkapel geeft meer woonruimte, meer daglicht, een meerwaarde van uw woning.

 

 

 

Vrijwel altijd vergunningsvrij

Een dakkapel is praktisch altijd vergunningsvrij. Dus ook als je geen serre of aanbouw kunt of mag toevoegen aan je huis, kun je met een dakkapel toch zorgen voor extra woonruimte en groter wonen.

 

 

Meer ruimte

Een dakkapel zorgt voor meer stahoogte en daarmee loopoppervlak in de kamer. Zo wordt het rommelhok ineens een praktische kamer die kan dienen als kantoor-, hobby- of kinderkamer.

Meerwaarde huis

Zoals je ziet kan een dakkapel een huis met twee slaapkamer omtoveren tot een met drie slaapkamers. Je huis wordt veel aantrekkelijker voor gezinnen en de waarde van je huis stijgt met duizenden euro's.

Hoe gaat een dakkapel plaatsen in zijn werk?

Zo verloopt het plaatsen

Eerst word er een veilig steiger geplaats, vervolgens
 beginnen de werklieden met het verwijderen van een flink aantal dakpannen op en rond de plek waar ze de dakkapel plaatsen. Daarna zagen ze een flink gat in je dak.
Alles word veilig vanaf het steiger via de ladderlift afgevoerd.
Het team zet het dakkapel in elementen vast op het dak. En vervolgens wordt het dak aan de buitenkant weer in al zijn glorie hersteld.
De binnenkant van de dakkapel kun je eenvoudig of uitgebreid laten afwerken of als je handig bent kun je zelf gaan klussen. Het regent in ieder geval niet naar binnen.

Hoe zit het met het weer?

Er komt letterlijk een groot gat in je dak op de plek waar de dakkapel moet komen. In principe kun je het hele jaar door een dakkapel laten plaatsen, maar als er een meter sneeuw op het dak ligt, gaan de werkmannen daar natuurlijk niet aan beginnen.
Mocht het plaatsen van jouw dakkapel meerdere dagen duren dan zal het gat aan het einde van de dag worden afgedicht met een groot, stevig stuk bouwplastic. En met zeer slecht weer tijdens het plaatsen zelf natuurlijk ook.
's Ochtends de boel openbreken en 's avonds weer dicht

 Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Binnen 5 dagen, ontvangt u een op maat gemaakte offerte. U kunt ook bellen met vragen naar 06-15085723
Persoonlijk advies op maat.
Duidelijke offerte en een vaste prijs.
Deadlines worden afgesproken: zo weet u waar u aan toe bent.
Wij zijn uw enige aanspreekpunt tijdens een project.
Al uw wensen zijn uitvoerbaar.