Wanneer u kiest om u woning uit te breiden middels een dakkapel komt er veel bij kijken en moeten er veel keuzes worden gemaakt. Wij hebben een stappenplan wat u helpt bij het realiseren van uw dakkapel. 

  • Stap 1. In onze onlineofferte formulier stellen wij een aantal vragen. Deze zijn eenvoudig in te vullen. Zodra wij de aanvraagformulier volledig ingevuld ontvangen kunnen wij een eerste prijsopgaaf opstellen.  

 

  • Stap 2. U ontvangt snel een vrijblijvende prijsopgaaf zodat u direct weet met welk budget er rekening gehouden moet worden. Wel zo fijn! 

 

  • Stap 3. Het kan zijn dat er een vergunning aangevraagd moet worden (een omgevingsvergunning) dit verschilt per gemeente. Informeer bij uw gemeente of een vergunning noodzakelijk is. (Tegen meerprijs kunnen wij dit voor u verzorgen) 

 

  • Stap 4. afspraak aan huis, wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden door te nemen. Wij laten zien met welke materialen de dakkapel wordt uitgevoerd. Ook kunnen de kleuren worden bekeken en uitgezocht. Eventuele wijzigingen worden doorgenomen zodat wij een uitgebreide offerte op maat kunnen opstellen. We meten vervolgens de dakkapel in. 

 

  • Stap 5. U ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte. Nadat u ons opdracht geeft om de werkzaamheden uit te voeren plannen we de startdatum in.