Huntinkbouw B.V. is een bouwbedrijf dat staat voor kwaliteit en persoonlijke dienstverlening op maat. Onze aanbouwen worden op traditionele wijzen opgebouwd.
Dit is een methode waarbij een aanbouw in het geheel op locatie wordt gebouwd. Dat betekent dus dat iedere steen afzonderlijk wordt gelegd. De betonvloer wordt in het werk gestort, de binnenmuren bestaan uit kalkzandsteen blokken. Er kan gesproken worden van echt vakwerk. Om een traditionele aanbouw goed te kunnen verzorgen is tijd en aandacht voor het werk nodig. Toch weten wij door onze jarenlange ervaring en efficiënte manier van werken een aanbouw in korte tijd te realiseren.
Er zijn enkele andere belangrijke voordelen voor traditionele aanbouw. Zo is het bijvoorbeeld dat er meer in lijn en stijl van de woning gebouwd kan worden. Daardoor zal de aanbouw vanaf het eerste moment goed passen bij de bestaande bouw. Daarnaast is het net iets flexibeler, dat geeft mogelijkheden tot eigen inbreng. Er zijn immers geen vaste delen waar men rekening mee hoeft te houden.
verder bieden wij u veel keuze uit verschillend soorten materiaal, waardoor wij de aanbouw geheel naar uw wens kunnen maken. U heeft onder andere de keuze uit kunststof, aluminium en hardhoud kozijnen. Ook voor de gevel bekleding heeft u de keuze uit steen, hout of kunststof.
Dit betekend dat u bij ons terecht kunt voor maatwerk en kunt u rekenen op excellente service. Wij luisteren naar uw (bouw)wensen en geven advies. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is onze service een uitkomst. Vraag naar de mogelijkheden.